26 Jul 2012 16:26 #94043
You looking fuh me ....I don want yuh to masturbate me : :shocked:
weh yuh Coolie gyal ? .....you 2 were doing great earlier ....hahahaha :

26 Jul 2012 16:28 #94044
UBK go and pray man..you have to break your fast soon...doan worry bout a lil coolie bwoy runnin'...go check your bruddas in Linden...they waiting for you!
26 Jul 2012 16:30 #94045
Jus play with self if she desert yuh ,Coolie bhai ..
juss doan mek a mess.....wwwaaaaaaaahhhhhhhhh !
26 Jul 2012 16:34 #94048
At least I hold my own...if you go to Linden...you will have to hold your breddas..... ::rofl:: ::rofl:: ::rofl::
26 Jul 2012 16:36 #94049
Weh Canal coolie gyal :
she really Leff yuh holding de lil ting :
Lemme go buze she fuh yuh !
26 Jul 2012 16:40 #94051
Nah UBk, nah buze nobody...when you go to Lindedn you will be buzed up well and propa... ::rofl:: ::rofl:: ::rofl:: you will be buzed and bruised!
26 Jul 2012 16:58 #94052
Coolie bhai ,
you and dis Linden ting chupid to rass :
even de Coolie gyal leff yuh ....hahahahahaha :

: :

yuh starch up pants yet ?
mEANwhile in MONREPOSE
Time to create page: 0.224 seconds