Jagdeo to Govt: You can’t run a country on selling ‘plantain chips & cook-up rice’ ;D ;D
Jagdeo to Govt: You can’t run a country on selling ‘plantain chips & cook-up ric
;D
him fuget what he was diong
Cocaine from the Cartel is mucho moh profitable !
and encourage them Barrel from states side :-[
why not Jagdeo ::confused:: ::confused:: ::confused::
if it Organic the whole world beating a path to you cook shop. you cyan buil' a nation like dat :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
organic fry ripe plantain..ripe on the tree, pik and allow to ripe till black, den fry in coconut oil shiny and fat with sweet an' fullness ::confused:: ::confused:: ::confused:: ::confused::
mmm mm mmm. Man wud jump on a plane an' fly fuh dat. dat is mony Jags,,buil' anyting yuh want

if it Organic the whole world beating a path to you cook shop. you cyan buil' a nation like dat :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
organic fry ripe plantain..ripe on the tree, pik and allow to ripe till black, den fry in coconut oil shiny and fat with sweet an' fullness ::confused:: ::confused:: ::confused:: ::confused::
mmm mm mmm. Man wud jump on a plane an' fly fuh dat. dat is mony Jags,,buil' anyting yuh want

mek Jag open ah cook-shak and see fuh heself! :
mek him sell stew chicken with rice an' ah salad...with some slice provision by the side with fry plantain..real fry plantain, not dem force-ripe ting deh does sen' up to Ontario fuh we
gih dem ah choice of west indian sweet drinks..from mauby to Solo red cream soda
all organic. deh dead Jags. you will nevah finish sellin'. before yuh know it you expand to souse an' pudden with coconut wartuh..all kinda roti..money like san'...enuff to develop BG, build' road and train line....
mek him sell stew chicken with rice an' ah salad...with some slice provision by the side with fry plantain..real fry plantain, not dem force-ripe ting deh does sen' up to Ontario fuh we
gih dem ah choice of west indian sweet drinks..from mauby to Solo red cream soda
all organic. deh dead Jags. you will nevah finish sellin'. before yuh know it you expand to souse an' pudden with coconut wartuh..all kinda roti..money like san'...enuff to develop BG, build' road and train line....
some folks wish they had cook up rice in their pot to eat