Is This Weh Deh Say Cost Ah Billion - Printable Version +- Cricket Windies (https://cricketwindies.com) +-- Forum: Rally Around West Indies! (https://cricketwindies.com/forum-1.html) +--- Forum: We don't like cricket. We love it. (https://cricketwindies.com/forum-2.html) +--- Thread: Is This Weh Deh Say Cost Ah Billion (/thread-37366.html) |
Is This Weh Deh Say Cost Ah Billion - mapoui - 11-27-2017 Is Thid Weh Deh Say Cost Ah Billion - mapoui - 11-27-2017 I see ah impse in the comments arks the same question Is This Weh Deh Say Cost Ah Billion - Captain - 11-27-2017 worth every trinni pennies Is This Weh Deh Say Cost Ah Billion - mapoui - 11-27-2017 it looks a lil skimpy to me :ohmy: :ohmy: Is This Weh Deh Say Cost Ah Billion - timmyj51 - 11-27-2017 Dun look much better 'n Lauderhill.... Is This Weh Deh Say Cost Ah Billion - chairman - 11-27-2017 Waste of money Is This Weh Deh Say Cost Ah Billion - mapoui - 11-28-2017 it still have plenty unused land in Tarouba. hmmmm!
Is This Weh Deh Say Cost Ah Billion - Captain - 11-29-2017 you can still buy up some Is This Weh Deh Say Cost Ah Billion - mapoui - 11-29-2017 The Captain post=355227 Wrote:you can still buy up some dat is true. it look like government lan' if so dat is trouble. by the time I dun with all the bribes escalating by the minute, which would be cost over runs it expensive like Lara stadium :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: yuh cyar buy government lan' in Titty jess so nuh bwoy. is tears. Is This Weh Deh Say Cost Ah Billion - chairman - 11-29-2017 They could have made 5 stadiums with that money |